Ammattilaisvalmennus

Seurassamme valmentaa ammattitaitoinen kaarti nimekkäitä tanssin huippuammattilaisia. Ryhmävalmennusta on viikoittain ja sen määrän riittävyyttä tarkistetaan kausittain.

Ammattilaisvalmentajien ryhmät on tarkoitettu pääsääntöisesti C-A -taitotasojen tanssijoille (lukuunottamatta Elina Kataisen D-A-tiistairyhmää). Niihin osallistuminen edellyttää oman taitotason
harjoitusmaksun sekä ammattilaisvalmennusmaksun maksamista. D- ja C-A-luokkien harjoittelumaksut löydät Hinnat-sivulta.

Seuran ulkopuoliset tanssijat voivat osallistua ammattilaisryhmiin joko kertaharjoittelumaksulla tai lunastamalla kymmenen kerran harjoittelukortin. HUOM: Vapaaharjoittelumaksu tai kymmenen kerran vapaaharjoittelukorttti ei myönnä oikeutta osallistua ryhmiin.

Tarkista ryhmätuntien ajankohdat aina salivuorokalenterista.

AMMATTILAISVALMENTAJIEN RYHMÄTUNNIT

Elina Katainen 

  • C-A-tanssijoiden tekniikkaryhmä joka toinen keskiviikko klo 18–19. Ryhmässä tanssitaan latinalaisia tansseja, vuoroviikoin Santtu Otsamon vakiotuntien kanssa.
  • D-A-tason tanssijoiden tekniikkaryhmä tiistaisin klo 18-19. Ryhmässä tanssitaan vuoroviikoin vakioita ja lattareita.

Elina Kataiselta voi tiedustella ja varata myös yksityistunteja ottamalla yhteyttä osoitteeseen: elina.katainen.gronlund(at)gmail.com

Santtu Otsamo

  • C-A-tanssijoiden tekniikkaryhmä joka toinen keskiviikko klo 18–19. Ryhmässä tanssitaan vakiotansseja, vuoroviikoin Elina Kataisen latinalaistuntien kanssa.

Mikko Kaasalainen ja Adrienn Fitori

  • C-A-tanssijoiden tekniikkaryhmä joka toinen maanantai klo 18–19. Ryhmässä tanssitaan latinalaisia tansseja.

Mika Jauhiaisen AC-vakiotanssiryhmä

Päivämäärät ilmoitetaan erikseen täällä ja salivuorokalenterissa. Ryhmätuntien yhteydessä on mahdollisuus yksityistunteihin, joista ilmoitetaan erikseen ilmoitustaulussa ja Facebookissa.

Kevätkaudella:

    • To 16.4. klo