Hinnat

JÄSEN- JA HARJOITUSMAKSUT

Spiralin toiminnan mahdollistamiseksi ja kulujen kattamiseksi jäseniltä peritään kalenterivuosittain syyskokouksen vahvistama jäsenmaksu, sekä kausikohtainen harjoittelumaksu.

Jäsen- ja harjoittelumaksut suoritetaan seuran tilille sähköpostitse saapuvalla laskulla eräpäivään mennessä. Käytä aina maksaessasi laskussa olevaa viitenumeroa! Uusi tanssija rekisteröityy jäseneksi JÄSENTIETO-painikkeen kautta, myös siinä tapauksessa, että haluaa käyttää maksamiseen esim. liikuntaseteleitä. Alaikäisen tanssijan tietoihin rekisteröidään ensisijaisesti huoltajan sähköpostiosoite.

JÄSENMAKSU VUONNA 2018:      30 €

HARJOITTELUMAKSUT:

Alle 16-vuotiaat 75 €/kausi
Yli 16-vuotiaat ja aikuiset 120 €/kausi (sis. alkeis- ja jatkokurssit ja ryhmäliikuntatunnit)
150 €/kausi (sis. kilpatanssiryhmät E, D, C, B ja A)
Ammattilas-valmennusmaksu 20 €/kausi (D-luokka)
50 €/kausi (C-A -luokka)
Kesäkauden harjoittelumaksu 30 €/jäsen (sis. kesän ohjatut ryhmät ja vapaaharjoittelu)
Senioreiden päivätanssiryhmä 65 €/kausi (sis. vain päivätanssitunnit torstaisin klo 10-12)

RYHMÄLIIKUNTATUNNIT:

Kausimaksu 100 € (hintaan lisätään 30 € jäsenmaksu)
10-kerran kortti 60 € (hintaan lisätään ensimmäisen kerran ostettaessa 30 € jäsenmaksu)

Ryhmäliikuntatuntien kohdalla kertamaksu ei ole tällä hetkellä mahdollista.

ALENNUKSET:

Samaan ruokakuntaan kuuluvista jäsenistä perheen kolme vanhinta maksaa jäsen- ja harjoittelumaksun. Muut pelkän jäsenmaksun. Swing Teamin ja Hurmion jäsenille voidaan myöntää 5 € alennus harjoitusmaksusta.

HARJOITTELUMAKSUJEN SUORITTAMINEN LIIKUNTASETELEILLÄ YM.

Hyväksymme seuraavat liikuntasetelit:

  • Smartum Liikunta, Smartum Liikunta & Kulttuuri
  • Tyky-kuntoseteli, Tyky-kuntoseteli+, Tyky-Online
  • Virikeseteli
  • Sporttipassi
  • Eazybreak mobiiliseteli

HUOM1 Vuosittaista jäsenmaksua (30 €) ei voi maksaa liikuntaseteleillä tai vastaavilla maksuvälineillä. Jäsenmaksu on aina suoritettava käteisellä tai tilisiirtona seuralle.

Maksaessasi liikuntaseteleillä tulosta sähköpostitse saamasi lasku ja liitä sen mukainen summa seteleitä kirjekuoreen laskun kera. Kuoren voi jättää oman ryhmän ohjaajalle tai aulan seinässä olevaan valkoiseen postilaatikkoon. Pääperiaate on, että koko summa maksetaan kerralla. Mikäli maksat osan laskusta tilille ja osan liikuntaseteleillä, kerro siitä rahastonhoitajalle (kts. yhteystiedot), jotta lasku tiliöityy oikein.

HUOM 2 Voit käyttää kuluvan vuoden käyttämättömät liikuntasetelisi seuraavan vuoden harjoittelumaksujen suorittamiseen. Mikäli haluat toimia näin, pyydä jäsenrekisterin pitäjää (jasenrekisteri@tanssiseuraspiral.fi) lähettämään ensi vuoden harjoittelumaksulaskut itsellesi jo tämän vuoden joulukuussa.