Ryhmäliikunta

Spiralissa on haluttu panostaa monipuoliseen liikkumiseen. Kuntoilijoille ja ilman paria tanssiville on omat ryhmäliikuntatunnit, joista jokainen löytää itselleen sopivimman. Tuntivalikoimaa kasvatetaan kysynnän mukaan, ja tuntien ohjauksesta vastaa aina koulutetut, asiantuntevat ryhmäliikunnanohjaajat.

Dance80Fit®

Tunti tanssia ja hikiliikuntaa, mikäs sen parempaa! Ei sisällä monimutkaisia koreografioita, vaan helppoa perusaskellusta iki-ihanaan kasarimusiikkiin. Tunnilla saat sekä aerobisen-, lihaskunto-, että liikkuvuustreenin. Dance80Fit® sopii kaiken kuntoisille harrastajille, ja tunnilla on otettu huomioon erityisesti naisten fysiikka kaikkina elämänkaaren aikoina. Voit itse vaikuttaa harjoituksen kuormitukseen. Meillä on takuuhiki, mutta tauottaakin voi tarpeen mukaan. Tuotemerkki on rekisteröity, joka velvoittaa, että ohjauksesta vastaa lisenssikoulutettu liikunta-alan ammattilainen. Tuntirunko on aina vakio, mutta sarjat vaihtuvat muutaman kerran kauden aikana. Musiikkina tunnilla soi 80-luvun kultaisilta vuosilta tutut hitit, elokuvamusiikit, musikaalit, kasari-suomipop, Euroviisut… you name it!

Tunti on sinulle, joka haluat:

  • treenata, mutta et stressata mutkikkaita koreografioita
  • kuunnella hikoillessasi hyvää musiikkia
  • saada lihaskuntoa, kestävyyttä ja notkeutta tanssillisesti liikkuen

Huom! Tälle ryhmälle ei valitettavasti tällä hetkellä ole vetäjää

Soololattarit

Soololattarit on vauhdikas ja superhauska, tanssillinen sekoitus eri tanssilajeja. Tunti ei sisällä tanssitekniikkaa tai askelsarjojen tarkkaa opiskelua, vaan helpot askeleet opetellaan suoraan musiikkiin. Tunnin tavoitteena on tanssia hiki pintaan ja hymy huulille. Soololattari-tunti on erinomainen rasvanpolttaja, sillä sykealueet liikkuvat juuri oikealla tasolla, tanssittavien kappaleiden tempot vaihtelevat rauhallisemmasta ripeään. Ota tunnille mukaan tanssilliset tossut tai -lenkkarit, sekä juomapullo.

Soololattari-tunti on sinulle, joka rakastat lattarimusiikkia ja haluat tanssia ja kuntoilla monipuolisesti kuumimpien hittien tahtiin!