Salien vuokraus ja ulkopuolisten maksut

Seuramme tilavia saleja on mahdollisuus vuokrata eri toimintatarkoituksiin, leireihin, koulutuksiin jne. Saleillamme on lisäksi mahdollista harjoitella, vaikka ei edustaisikaan seuraamme. Perimme tästä kulloinkin voimassa olevan salinkäyttömaksun ja harjoittelusta tulee sopia etukäteen. Tarkistathan hinnat ja käytännöt ennen aiottua harjoittelua ja olet yhteydessä Spiralin hallitukseen maksukäytäntöjen sopimiseksi.

SALIVUOKRAT

Perusvuokra (Prime Time -aika; ark. 17-20 alkavat vuorot) 30 €/h
Sopimusvuokra (säännöllinen käyttösopimus, min. kausi 4 kk) 15 €/h

Prime Time -ajan (ark. 17-20) ulkopuolinen aika

Seuran sisäinen tapahtuma, joka on seuran valmentajan ohjaama 7 €/h
Avoin tapahtuma, joka on seuran valmentajan ohjaama 15 €/h
Tanssiurheilutapahtuma, jossa on seuran ulkopuolinen valmentaja 30 €/h

Seuran hallituksen määrittelemältä valmentajalta (=seuran valmentaja) ei peritä salivuokramaksuja. Seuran jäsenet voivat lisäksi tuoda salille oman valmentajansa vapaaharjoitusaikoina ja ottaa tältä yksityistunteja ilman erillistä salivuokraa.

Seuran järjestämistä ryhmätunneista, eikä seuran jäsenten tuomien ulkomaalaisten valmentajien ryhmätunneista veloiteta salivuokraa. Muista ryhmätunneista salivuokra peritään yllä olevien hintojen mukaisesti.

EI-JÄSENTEN SALINKÄYTTÖMAKSUT

Myös muiden kuin Spiralin jäsenten on mahdollista harjoitella saleillamme sovittuaan siitä etukäteen seuramme hallituksen kanssa. Kun maksukäytäntö on sovittu, jokainen harjoittelukerta kirjataan aulassa olevaan vieraskirjaan.

Tarjoamme seuraavia harjoittelumahdollisuuksia:

Yhden päivän vapaaharjoittelu (ei osallistumisoikeutta ammattilaisvalmentajien ohjattuihin ryhmiin tai practice-tunnille) 10 €/hlö
15 €/pari
10 kerran vapaaharjoittelu (ei osallistumisoikeutta ammattilaisvalmentajien ohjattuihin ryhmiin tai practice-tunnille) 80 €/hlö
120 €/pari
Yhden päivän harjoittelu (sisältäen osallistumisoikeuden ammattilaisvalmentajien ohjattuihin ryhmiin sekä practice-tunnille kyseisenä päivänä) 15 €/hlö
25 €/pari
10 kerran harjoittelu (sisältäen osallistumisoikeuden ammattilaisvalmentajien ohjattuihin ryhmiin sekä practice-tunneille 10 eri päivänä) 120 €/hlö
200 €/pari

Huomioithan, että seuran säännölliset ryhmätunnit, practicet sekä muut salivaraukset saattavat rajoittaa harjoittelumahdollisuuksia. Tarkistathan salivuorokalenterista salien varaustilanteen ennen tuloasi.

HUOM! Mahdolliset valmentajien veloittamat omakustanneryhmämaksut tai muut suoraan valmentajille maksettavat korvaukset veloitetaan yllä mainittujen hintojen lisäksi ja maksetaan suoraan valmentajalle.

LUVATON HARJOITTELU SALILLA:

Ei-jäsenten luvaton harjoittelu on kielletty. Luvattomasta harjoittelusta laskutetaan seuraavasti:

Ensimmäinen kerta 50 €
Seuraavat kerrat 100 €/kerta

Spiralin hallituksella on oikeus rajoittaa, tai kieltää harjoittelu kokonaan, mikäli henkilö on aiheuttanut häiriötä käytöksellään, harjoitellut luvatta saleillamme tai toiminut seuran tai sen sääntöjen vastaisesti.

Esimerkkejä salimaksuista

  • Esimerkki 1: Spiralin jäsen ottaa yksityisvalmennusta seuran määrittelemältä valmentajalta. Tanssija maksaa valmentajalle yksityistunnin hinnan.
  • Esimerkki 2: Spiralin jäsen ottaa yksityisvalmennusta seuran ulkopuoliselta valmentajalta. Tanssija maksaa valmentajalle yksityistunnin hinnan.
  • Esimerkki 3: Muun seuran jäsen ottaa yksityisvalmennusta Spiralin määrittelemältä ”seuran valmentajalta”.  Tanssija maksaa valmentajalle yksityistunnin hinnan ja tanssija maksaa Spiralille kulloinkin voimassaolevan, ei-jäsenen salinkäyttömaksun.
  • Esimerkki 4: Muun seuran jäsen ottaa yksityisvalmennusta seuran ulkopuoliselta valmentajalta.  Tanssija maksaa valmentajalle yksityistunnin hinnan ja valmentaja maksaa Spiralille salivuokramaksun kulloinkin voimassa olevan tuntihinnaston mukaisesti.
  • Esimerkki 5: Spiralin jäsenet haluavat järjestää oman pienryhmän käyttäen seuran ulkopuolista, kotimaista valmentajaa. Tanssijat maksavat valmentajalle ryhmätunnin hinnan ja valmentaja maksaa seuralle salivuokran.