Hinnat

JÄSEN- JA HARJOITUSMAKSUT

Spiralin toiminnan mahdollistamiseksi ja kulujen kattamiseksi jäseniltä peritään kalenterivuosittain syyskokouksen vahvistama jäsenmaksu, sekä kausikohtainen harjoittelumaksu.

Jäsen- ja harjoittelumaksut suoritetaan seuran tilille sähköpostitse saapuvalla laskulla eräpäivään mennessä. Käytä aina maksaessasi laskussa olevaa viitenumeroa! Uusi tanssija rekisteröityy jäseneksi TÄÄLTÄ ja ilmoittautuu valitsemaansa ryhmään, myös siinä tapauksessa, että haluaa käyttää maksamiseen esim. liikuntaseteleitä. Alaikäisen tanssijan tietoihin rekisteröidään ensisijaisesti huoltajan sähköpostiosoite.

JÄSENMAKSU VUONNA 2024:      30 €*

*harjoittelumaksun maksamisen edellytyksenä on jäseneksi liittyminen

HARJOITTELUMAKSUT VUONNA 2024:

Peruskurssit
Alle 16-vuotiaat 95 €/kausi
Yli 16-vuotiaat 150 €/kausi
Kilpatanssiryhmät (taitoluokat E-A)
Alle 16-vuotiaat 95 €/kausi
Yli 16-vuotiaat 180 €/kausi
Ammattivalmennusmaksu (taitoluokat D-A)
Taitoluokka D 40 €/kausi
Taitoluokat C-A 80 €/kausi
Muut kurssimaksut
Tambrellas -ryhmä   170 € / kausi
Latin SOLO -ryhmä 30 €/muuta harjoittelumaksua maksava Spiralin jäsen
Ryhmäliikuntamaksu 10 €/kerta TAI Spiralin ulkopuoliset 10-kortilla (90€) TAI koko kauden maksu 150 € (sis. jäsenmaksu 30 €)

ALENNUKSET:

Samaan ruokakuntaan kuuluvista jäsenistä perheen kolme vanhinta maksaa jäsen- ja harjoittelumaksun. Muut pelkän jäsenmaksun. Swing Teamin ja Hurmion jäsenille voidaan myöntää 5 € alennus harjoitusmaksusta.

HARJOITTELUMAKSUJEN SUORITTAMINEN LIIKUNTAEDUILLA

Hyväksymme seuraavat liikuntaedut:

  • ePassi mobiili
  • Edenred mobiili
  • SmartumPay mobiili

HUOM 1 Vuosittaista jäsenmaksua (30 €) ei voi maksaa liikuntaeduilla tai vastaavilla maksuvälineillä. Jäsenmaksu on aina suoritettava käteisellä tai tilisiirtona seuralle.

Mikäli maksat osan laskusta tilille ja osan liikuntaeduilla, kerro siitä rahastonhoitajalle (kts. yhteystiedot), jotta lasku tiliöityy oikein.

HUOM 2 Voit käyttää kuluvan vuoden käyttämättömät liikuntaetusi seuraavan vuoden harjoittelumaksujen suorittamiseen. Mikäli haluat toimia näin, pyydä jäsenrekisterin pitäjää (jasenrekisteri@tanssiseuraspiral.fi) lähettämään ensi vuoden harjoittelumaksulaskut itsellesi jo tämän vuoden joulukuussa.

VAPAAHARJOITTELU SALILLA

Pääsääntöisesti yksi sali on aina vapaana Spiralin jäsenten omaehtoiseen harjoitteluun. Vapaaharjoittelu salissa on mahdollista aina kun salissa ei ole ohjattua ryhmää. Vapaaharjoitteluaikaan yksityistunnit eivät estä muiden parien harjoittelua salissa. Huomioithan kuitenkin musiikkivalinnoissa ja tilankäytössä kaikki salissa olevat parit. Harjoitusmaksu maksaville jäsenille vapaaharjoittelu on maksutonta ja kuuluu kauden harjoitusmaksuun.

LUVATON HARJOITTELU SALILLA

Ei-jäsenten luvaton harjoittelu on kielletty. Luvattomasta harjoittelusta laskutetaan seuraavasti:

Ensimmäinen kerta 50 €
Seuraavat kerrat 100 €/kerta

Spiralin hallituksella on oikeus rajoittaa, tai kieltää harjoittelu kokonaan, mikäli henkilö on aiheuttanut häiriötä käytöksellään, harjoitellut luvatta saleillamme tai toiminut seuran tai sen sääntöjen vastaisesti.

EI-JÄSENTEN HARJOITUSMAKSUT

Myös muiden kuin Spiralin jäsenten on mahdollista harjoitella saleillamme sovittuaan siitä etukäteen seuramme hallituksen kanssa. Kun maksukäytäntö on sovittu, jokainen harjoittelukerta kirjataan aulassa olevaan vieraskirjaan.

Tarjoamme seuraavia harjoittelumahdollisuuksia:

Yhden päivän vapaaharjoittelu (sisältää osallistumisoikeuden practice-tunnille, mutta ei ammattilaisvalmentajien ohjattuihin ryhmiin) 11 €/hlö
17 €/pari
10 kerran vapaaharjoittelu (sisältää osallistumisoikeuden practice-tunnille, mutta ei ammattilaisvalmentajien ohjattuihin ryhmiin) 90€/hlö
140€/pari
Yhden päivän harjoittelu (sisältää myös osallistumisoikeuden ammattilaisvalmentajien ohjattuihin ryhmiin) 17€/hlö
28€/pari
10 kerran harjoittelu (sisältää myös osallistumisoikeuden ammattilaisvalmentajien ohjattuihin ryhmiin) 140€/hlö
230€/pari

SALIVUOKRAT 1.1.2023 ALKAEN

Seuramme tilavia saleja on mahdollisuus vuokrata eri toimintatarkoituksiin, kuten leireihin, koulutuksiin tai vaikka tanssiurheilun ulkopuolisiinkin tapahtumiin!

Perusvuokra (Ark. klo 15- alkavat vuorot ja viikonloput) 25 €/h
Päivävuokra (Ark. viim. klo 15 päättyvät vuorot) 20 €/h

Jos vuoro alkaa ennen klo 15 ja päättyy kello 15 jälkeen, sovelletaan perusvuokraa.

Harjoittelijat voivat tuoda salille oman valmentajansa vapaaharjoitusaikoina ja ottaa tältä yksityistunteja ilman erillistä maksua valmentajan tuomisesta.

Seuran järjestämistä ryhmätunneista, eikä seuran jäsenten tuomien ulkomaalaisten valmentajien ryhmätunneista veloiteta salivuokraa. Muista ryhmätunneista salivuokra peritään yllä olevan  hinnaston mukaisesti.

Huomioithan, että seuran säännölliset ryhmätunnit, practicet sekä muut salivaraukset saattavat rajoittaa harjoittelumahdollisuuksia. Tarkistathan salivuorokalenterista salien varaustilanteen ennen tuloasi.

HUOM! Mahdolliset valmentajien veloittamat omakustanneryhmämaksut tai muut suoraan valmentajille maksettavat korvaukset veloitetaan yllä mainittujen hintojen lisäksi ja maksetaan suoraan valmentajalle.

Esimerkkejä salimaksuista

  • Esimerkki 1: Spiralin jäsen ottaa yksityisvalmennusta ammattilais- tai muulta valmentajalta. Tanssija maksaa valmentajalle yksityistunnin hinnan.
  • Esimerkki 2: Muun seuran jäsen ottaa yksityisvalmennusta ammattilais- tai muulta valmentajalta Spiralin saleilla.  Tanssija maksaa valmentajalle yksityistunnin hinnan ja tanssija maksaa Spiralille kulloinkin voimassaolevan, ei-jäsenen salinkäyttömaksun.
  • Esimerkki 3: Spiralin jäsenet haluavat järjestää oman pienryhmän käyttäen seuran ulkopuolista, kotimaista valmentajaa. Tanssijat maksavat valmentajalle ryhmätunnin hinnan ja valmentaja/osallistujat maksaa seuralle salivuokran.