IKM 6.-7.5.2023

Kiitos!

Kilpailut ovat päättyneet ja ikäkausimestaruudet on jaettu. Suuri kiitos kaikille kilpailijoille, katsojille, kannustajille, toimihenkilöille, talkoolaisille ja jokaiselle, joka osaltaan teki tästä viikonlopusta ikimuistoisen!

Löytötavaroita voi tiedustella sihteeri@tanssiseuraspiral.fi.

Kilpailupalautetta pääset antamaan tästä! Vastaathan 20.5. mennessä.

 

Tanssiseura Spiral järjestää toukokuussa 2023 vakio- ja latinaistanssien ikäkausimestaruuskilpailut. Kilpailuja on siirretty useaan otteeseen Tampereella pelattavien jääkiekon MM-kilpailujen vuoksi. Ennen kiekkomestaruuksia ratkotaan kuitenkin tanssiurheilun ikäkausimestaruudet 6.-7.5.2023!

Varaa viikonloppu ikimuistoisille hetkille ja tule katsomaan kilpailuja, joissa paremmuusjärjestystä ratkotaan eri tanssisarjoissa. Lauantaina kisaillaan mm. lasten sarjoista senioreiden suomenmestaruuksiin ja sunnuntaina vuorossa on esim. jännittäviä joukkuekilpailuja, joissa panoksena ovat suomenmestaruudet.

Kilpailut alkavat molempina päivinä klo 9.30. Tarkemman aikataulun löydät kilpailukalenterista.

Kilpailupaikka:

Pitkäjärven liikuntahalli (Vatialantie 4 A, 36240 Kangasala)

Pääsyliput katsomoon:

Yhden päivän lippu:

  • 25 € aikuiset 
  • 15 € opiskelijat, eläkeläiset, varusmiehet, työttömät sekä lapset 7-15 v
  • alle kouluikäiset lapset veloituksetta aikuisen mukana.

Kahden päivän lippu:

  • 45 € aikuiset 
  • 25 € opiskelijat, eläkeläiset, varusmiehet, työttömät sekä lapset 7-15 v 
  • alle kouluikäiset lapset veloituksetta aikuisen mukana.

Opiskelija-/eläkeläis-/varusmieskortti tai työttömyystodistus esitettävä lipunmyynnin yhteydessä.

Pöytäpaikat:

Kilpailuihin myydään myös pöytäpaikkoja. Pöytäpaikoilta voit seurata kisoja paraatipaikalta, aivan kilpailulattian reunalta. Paikan hintaan sisältyy kahvia ja makea/suolainen kahvileipä. Pöytäpaikat maksetaan saapumisen yhteydessä lipunmyyntiin. Pöytäpaikkoja ei myydä laskulla.

Yhden päivän pöytäpaikka: 40 € tai koko pöytä 180 € (sis. 5 istumapaikkaa)

Kahden päivän pöytäpaikka: 75 € tai koko pöytä 350 € (sis. 5 istumapaikkaa)

Varaukset ja lisätiedot: sihteeri@tanssiseuraspiral.fi

Maksuvälineet kisapaikalla

Maksuvälineinä kilpailupaikalla käyvät pankkikortti, MobilePay sekä käteinen. Lähin pankkiautomaatti löytyy kisapaikkaa vastapäätä olevan Salen pihasta.

Kahvio ja ruokailumahdollisuudet

Kilpailupaikalla toimii kahvio koko kisatapahtuman ajan. Kahviosta on mahdollista ostaa myös lämmintä ruokaa.

Kilpailuihin ilmoittautuminen

Kilpailijat ilmoittautuvat DanceCoren kautta. Kilpailuluokat ja kilpailijoita koskevat ohjeet löytyvät Tanssiurheiluliiton kilpailukalenterista.

Majoitustarjoukset

Saimme majoitukseen lisätarjouksen Lapland Hotels Arenasta (Ratapihankatu 54, Tampere)

2HH 158 €/vrk, 1HH 138 €/vrk

MAJOITUSHINTAAN SISÄLTYY
Aitojen makujen buffetaamiainen sekä hotellin asiakassaunojen käyttö. Hinta oikeuttaa myös Lapland Hotels Club -pisteisiin ja etuihin.
 
MAJOITUSVARAUKSET JA VARAUSEHTO
Majoitusvaraukset kiintiöstä Lapland Hotels Arenalle onnistuvat puhelimitse (+358 3 383 0500) tai sähköpostitse (arena@laplandhotels.com). Tarjoushinnan saa majoitukselleen mainitsemalla varauksen teon yhteydessä koodin IKM2023. Varaukset kiintiöstä tarjoushinnoin 21.4.2023 mennessä, jonka jälkeen päivän majoitushinnalla ja varausehdoilla. Majoitusvaraukset tehdään joustavin varausehdoin, joiden mukaan varaukselle pätee kuluton muutos- ja peruutusoikeus tulopäivään klo 18.00 asti. Majoituksen maksu suoritetaan paikanpäällä hotellin vastaanottoon (käteinen, pankki- tai luottokortti). Tämän tarjouksen liitteenä mainittuja ehtoja sovelletaan kiintiöstä tehdyille yksittäisille majoitusvarauksille ainoastaan kohtien ”Muut ehdot”, ”Vakuutukset” ja ”Force Majeure” osalta. Nämä esitetään myös kunkin majoitusvarauksen omalla yksilöllisellä varausvahvistuksella.

Saapumisohjeet hotellille: https://www.laplandhotels.com/FI/kaupunkihotellit/tampere/lapland-hotels-arena/info.html