MansePride tanssikurssit 13.6. ja 15.6.

 

Ihmisinä yhdessä!

Tanssiseura Spiral on mukana 12.-17.6.2023 Manse Pride -viikon tapahtumissa. 

Järjestämme kaksi sukupuolineutraalia tanssikurssia (pika-alkeet sekä alkeisjatkotaso) osana Manse Pride -ohjelmaa. Sukupuolineutraalille ja -sensitiiviselle tanssikurssille ovat tervetulleita kaikki tanssista kiinnostuneet. Näillä kursseilla tanssiparit eivät rakennu sukupuolen perusteella. Kursseilla on vain viejiä ja seuraajia. Osallistua voit yksin, kaksin, oman kumppanin tai puolison kanssa, kaverin kera tai vaikka tulla isommalla porukalla fiilistelemään tanssitunnelmia ja opettelemaan uusia askelkuvioita esim. kesäjuhliin.

Sateenkaarevat tanssi-illat löytyvät salista 2. Kurssin hinta on 15 €/hlö/kerta. Maksu suoritetaan saavuttaessa ja maksutapoina käy pankkikortti, Mobilepay tai käteinen.

Kursseille ilmoittaudutaan ennakkoon! Ilmoittautumislinkit alempana. Kurssi toteutuu, mikäli ilmoittautuneita on vähintään 10 hlö/ilta. 

Pika-alkeet tiistaina 13.6. klo 18-19.30

Alkeet on alkeet. Tänne osallistuaksesi sinun ei tarvitse osata etukäteen mitään. Kaiken tarvittavan opit illan aikana hauskalla ja rennolla otteella. Jos oikein innostut, torstaina voit tulla jatkamaan harjoittelua alkeisjatkotasolle!

Ilmoittaudu pika-alkeisiin tästä! (linkki aukeaa uuteen ikkunaan)

Alkeisjatkot jo tanssineille 15.6. klo 18.30-20.00

Tämä kurssi on sinulle, jolla on jo hieman kokemusta paritanssien saloista. Syvennämme opittua, harjoittelemme uusia kuvioita ja pidämme hauskaa. Mukana pärjää, vaikka olisit ottanut ensiaskeleet tanssiin vasta tiistain pika-alkeissa. 

Ilmoittaudu alkeisjatkoon tästä! (linkki aukeaa uuteen ikkunaan)

Lisätietoja

Haluatko lisätietoja? Ota rohkeasti yhteyttä!  Lisätietoja kursseista antaa tanssinopettaja Inka Kurki (tampereenspiral@gmail.com).

Tanssiseura Spiral on turvallinen tila, jonne jokainen voi tulla omana itsenään vailla pelkoa häirityksi tulemisesta. Sydämellisesti tervetuloa mukaan tanssimaan!