Spiralin salit

Spiralin upeita saleja  käytetään aktiiviesti muun muassa sekä seuran että sen ulkopuolisten järjestöjen, valmentajien ja tanssijoiden toimesta. Tampereen, Nokian ja Ylöjärven risteyspisteessä sijaitsevat salit ovat loistava kokoontumispaikka niin pienelle kuin suurellekin sakille.

SALIEN VARAUS

Spiralin tilavia tanssisaleja on mahdollisuus vuokrata eri toimintatarkoituksiin, kuten leireihin, koulutuksiin tai vaikka tanssiurheilun ulkopuolisiinkin tapahtumiin! Voit tarkistaa salien vapaita aikoja reaaliaikaisesta salivuorokalenterista, joka päivittyy varausten mukaan. Jos olet seuran ulkopuolinen käyttäjä tai haluat vuokrata salia esimerkiksi juhlatapahtumiin, tutustu hintoihimme ja ota yhteyttä Spiralin hallitukseen varausten tekemiseksi.

SALIEN ESITTELY

Spiralin käytössä on kolme avaraa, valoisaa ja ilmavaa salia, joissa kaikissa on laadukas äänentoisto, kirkas huonevalaisu, tunnelmallinen esiintymisvalaisu, tehokas ilmastointi sekä korkeat peilit vähintään salin yhdellä sivulla. Kaikkia kolmea salia vuokrataan erikseen tai yhdessä. Salien 1 ja 2 välissä olevaa rullaverhoa nostamalla nämä kaksi salia saa yhdistettyä yhdeksi suureksi tilaksi.

Avaa kuvat täyteen kokoonsa klikkaamalla niitä!

Sali 1 (225 m2)
leveys: 15 m
pituus: 15 m
korkeus: 5 m
Sali 2 (270 m2)
leveys: 15 m
pituus: 18 m
korkeus 5 m
Sali 3 (285 m2)
leveys: 15 m
pituus: 19 m
korkeus: 5 m
Salit 1 & 2 (495 m2)
leveys: 15 m
pituus: 33 m
korkeus: 5 m