Spiralin salit

Spiralin upeita saleja  käytetään aktiivisesti sekä seuran että sen ulkopuolisten järjestöjen, valmentajien ja tanssijoiden toimesta. Tampereen, Nokian ja Ylöjärven risteyspisteessä sijaitsevat salit ovat loistava kokoontumispaikka niin pienelle kuin suurellekin sakille.

SALIEN VARAUS

Spiralin tilavia tanssisaleja on mahdollisuus vuokrata eri tarkoituksiin, kuten leireihin, koulutuksiin tai vaikka tanssiurheilun ulkopuolisiinkin tapahtumiin. Voit tarkistaa salien vapaita aikoja reaaliaikaisesta salivuorokalenterista, joka päivittyy varausten mukaan. Jos olet seuran ulkopuolinen käyttäjä tai haluat vuokrata salia esimerkiksi juhlatapahtumiin, tutustu hintoihimme ja ota yhteyttä Spiralin hallitukseen varausten tekemiseksi.

SALIEN ESITTELY

Spiralin käytössä on kaksi avaraa, valoisaa ja ilmavaa salia, joissa on laadukas äänentoisto, kirkas huonevalaisu, tunnelmallinen esiintymisvalaisu, tehokas ilmastointi sekä korkeat peilit. Saleja salia vuokrataan erikseen tai yhdessä. Salien 1 ja 2 välissä olevaa rullaverhoa nostamalla nämä kaksi salia saa yhdistettyä yhdeksi suureksi tilaksi.

Avaa kuvat täyteen kokoonsa klikkaamalla niitä!

Sali 1 (225 m2)
leveys: 15 m
pituus: 15 m
korkeus: 5 m

 

Sali 2 (270 m2)
leveys: 15 m
pituus: 18 m
korkeus 5 m

 

 

Salit 1 & 2 (495 m2)
leveys: 15 m
pituus: 33 m
korkeus: 5 m