Ryhmäliikunta

Tanssia voi harrastaa myös ilman paria. Ryhmäliikunta on oiva tapa tanssia yhdessä muiden saman henkisten liikkujien kanssa. Se on myös mainio keino kohottaa kuntoa ja pitää huolta terveydestä, aivan kuin huomaamatta. 

Ryhmäliikuntatunneille voit osallistua 10 €:n kertamaksulla (vain tilimaksu tai MobilePay) tai 10-kerran tanssikortilla, jonka hinta on 90 €. Myös liikuntaedut käyvät maksuvälineiksi. Näille tanssitunneille ei ole ennakkoilmoittautumista. Voit tulla mukaan milloin vain kauden kuluessa! 

Tarkista mahdolliset muutokset salivuorokalenterista.

Saadaksesi ryhmäkohtaiset sähköpostitiedotteet, liity postituslistalle täältä.

 

TANSSIMIX-JUMPPA

Helppo, hauska ja hikinen tanssitunti Spiralilla! Täällä otetaan hiki pintaan lavatanssirytmien ja iskelmätaivaan hittien tahdissa. Yhdistelemme lavatanssiaskeleita sekä erilaisia tanssityylejä ja monipuolista musiikkia ilolla ja hyvällä fiiliksellä.  Tanssijumppa sopii kaikenkuntoisille aikuisliikkujille. Mukaan tarvitset tanssitossut tai -kengät ja juomapullon.

Kevätkaudella 2023 tanssitaan keskiviikkoisin klo 19.05-20.00. Tunnit alkavat joulutauon jälkeen 11.1.2023. Hiihtolomalla (vko 9) ei pidetä tuntia.
Opettajana tanssija ja fysioterapeutti (AMK) Inka Kurki.

 

 

LATIN SOLO

Soololattaritunti on hauska ja hikinen tunti, jossa tanssitaan lattarirytmien tahtiin. Tansseina mm. samba, cha cha, jive, salsa, merengue ja muita lattarirytmejä. Tule nauttimaan lattarimusiikista rennosti liikkuen. Tunti koostuu alkulämmittelystä, tanssiosuudesta ja loppujäähdyttelystä. Mukaan tarvitset tanssitossut tai -kengät ja juomapullon.

Kevätkaudella 2023  tanssitaan sunnuntaisin klo 10–10.55. Tunnit alkavat joulutauon jälkeen 15.1.2023. Tuntia ei pidetä su 19.2, hiihtolomalla (vko 9) eikä pääsiäisenä 9.4.
Opettajana TTK-tähtitanssija ja fysioterapeutti (AMK) Kerttu Nieminen.

Tarkista mahdolliset muutokset salivuorokalenterista.