Ryhmäliikunta

Tanssia voi harrastaa myös ilman paria. Ryhmäliikunta on oiva tapa tanssia yhdessä muiden saman henkisten liikkujien kanssa. Se on myös mainio keino kohottaa kuntoa ja pitää huolta terveydestä, aivan kuin huomaamatta. 

Ryhmäliikuntatunneille voit osallistua 10 €:n kertamaksulla (vain tilimaksu tai MobilePay) tai 10-kerran tanssikortilla, jonka hinta on 90 €. Myös liikuntaedut käyvät maksuvälineiksi. Näille tanssitunneille ei ole ennakkoilmoittautumista. Voit tulla mukaan milloin vain kauden kuluessa! 

Tarkista mahdolliset muutokset salivuorokalenterista.

 

LAVIS-LAVATANSSIJUMPPA

Helppo, hauska ja hikinen hittitanssi Spiralilla! Lavis-tunneilla otetaan hiki pintaan lavatanssirytmien tahdissa. Yhdistelemme lavatanssiaskeleita ja suomalaista iskelmämusiikkia ilolla ja hyvällä fiiliksellä.  Lavis sopii kaikenkuntoisille aikuisliikkujille. Mukaan tarvitset tanssitossut tai -kengät ja juomapullon.

Kevätkauden tunnit ovat päättyneet. Syyskaudella Lavis siirtyy keskiviikkoon klo 19.05-20.00. Tunnit alkavat jälleen 17.8.
Opettajana tanssija ja fysioterapeutti (AMK) Inka Kurki.

 

LATIN SOLO

Soololattaritunti on hauska ja hikinen tunti, jossa tanssitaan lattarirytmien tahtiin. Tansseina mm. samba, cha cha, jive, salsa, merengue ja muita lattarirytmejä. Tule nauttimaan lattarimusiikista rennosti liikkuen. Tunti koostuu alkulämmittelystä, tanssiosuudesta ja loppujäähdyttelystä. Mukaan tarvitset tanssitossut tai -kengät ja juomapullon.

Kevätkaudella 2022 tunnit sunnuntaisin klo 12.30–13.25. Viimeiset tunnit tanssitaan 19.6 poikkeuksellisesti klo 10-11. Tanssit alkavat kesätauon jälkeen uudelleen 21.8.
Opettajana tanssija ja fysioterapeutti (AMK) Kerttu Nieminen.

Tarkista mahdolliset muutokset salivuorokalenterista.