Ryhmäliikunta

Tanssia voi harrastaa myös ilman paria. Ryhmäliikunta on oiva tapa tanssia yhdessä muiden saman henkisten liikkujien kanssa. Se on myös mainio keino kohottaa kuntoa ja pitää huolta terveydestä, aivan kuin huomaamatta. 

Ryhmäliikuntatunneille voit osallistua 10 €:n kertamaksulla (vain tilimaksu tai MobilePay) tai 10-kerran tanssikortilla, jonka hinta on 90 €. Myös liikuntaedut käyvät maksuvälineiksi. Näille tanssitunneille ei ole ennakkoilmoittautumista. Voit tulla mukaan milloin vain kauden kuluessa! 

Tarkista mahdolliset muutokset salivuorokalenterista.

Saadaksesi ryhmäkohtaiset sähköpostitiedotteet, liity postituslistalle täältä.

 

TANSSIMIX-JUMPPA

Helppo, hauska ja hikinen tanssitunti Spiralilla! Täällä otetaan hiki pintaan monenlaisten tanssirytmien ja musiikkitaivaan hittien tahdissa. Yhdistelemme monipuolisia tanssiaskeleita sekä erilaisia tanssityylejä ja kaikenlaista musiikkia ilolla ja hyvällä fiiliksellä.  Tanssijumppa sopii kaikenkuntoisille aikuisliikkujille. Mukaan tarvitset tanssitossut tai -kengät ja juomapullon.

Syyskaudella 2023 tanssitaan keskiviikkoisin klo 19.05-20.00. Tunnit ohjaa Inka Kurki 4.10. asti.

Ryhmäläisten toiveesta tanssit jatkuvat erikseen sovittujen kertojen myötä! Muista seurata ilmoitteluamme. Tällä hetkellä sovitut lisäkerrat syksylle ovat:

  • ke 25.10. (Kerttu Nieminen ohjaa)
  • ke 8.11. (Kerttu Nieminen ohjaa)
  • ke 22.11. (Kerttu Nieminen ohjaa)

LATIN SOLO

Soololattaritunti on hauska ja hikinen tunti, jossa tanssitaan lattarirytmien tahtiin. Tansseina mm. samba, cha cha, jive, salsa, merengue ja muita lattarirytmejä. Tule nauttimaan lattarimusiikista rennosti liikkuen. Tunti koostuu alkulämmittelystä, tanssiosuudesta ja loppujäähdyttelystä. Mukaan tarvitset tanssitossut tai -kengät ja juomapullon.

Syyskaudella 2023  tanssitaan lauantaisin klo 10–10.55. Tuntia ei pidetä syyslomalla (vko 42).
Opettajana TTK-tähtitanssija ja fysioterapeutti (AMK) Kerttu Nieminen.

Tarkista mahdolliset muutokset salivuorokalenterista.