Toiminta

Tanssiseura Spiralissa pääsee tutustumaan tanssiin sen monissa eri muodoissa. Pyrimme tuomaan tanssiharrastuksen kaikkien saataville, aina pienistä lapsista seniori-ikään ehtineille. Ikä- ja taitotasoryhmiä on useita. Meillä voi mm. harjoitella tanssilavoille sopivia perustansseja, opetella kilpatansseja sekä harraste- että kilpailumielessä, liikkua ja kuntoilla omaksi iloksi ryhmäliikuntatunneilla, tai seurustella tanssin lomassa senioritunneilla kehonhuoltotunteja unohtamatta. Jokaiselle jotakin!

Ryhmät

Spiralissa on tarjolla useita eritasoisia ryhmiä uransa eri vaiheessa oleville tanssijoille. Ryhmiin ja niiden kuvailuihin pääsee tutustumaan täältä. Ryhmien aikataulut löytyvät salivuorokalenterista. Spiralilla voit tanssia ja kuntoilla myös yksin, ilman omaa paria, esimerkiksi ryhmäliikuntatunneilla tai huoltaa itseäsi kehonhuoltoon tarkoitetuissa ryhmissä.

Valmennus

Spiralissa kaikki tanssiryhmät, lapsista aikuisiin, on jaoteltu ikä- ja taitotasolähtöisesti. Opetus tapahtuu pääsääntöisesti ryhmissä, mutta pareilla on myös mahdollisuus ostaa omaan tarpeeseen sopivaa yksityisopetusta joko seuran omilta valmentajilta tai seurassa vierailevilta ammattilaisvalmentajilta. Ryhmää ohjaa aina 1-2 valmentajaa.

Mikäli olet uusi tanssija, alkeisryhmä on oikea paikka aloittaa tanssin opettelu. Jos olet pitänyt pitkään taukoa harrastuksesta tai haluat siirtyä lavatanssiharrastuksesta kilpatanssiryhmään, ota yhteyttä Spiralin hallitukseen. Etsimme yhdessä Sinulle sopivan taitotasoryhmän.

Ammattilaisvalmennus

Tanssiparin kehittyessä ja taitotason kasvaessa tulee tarpeen keskittää valmennusta ammattimaisemman ohjauksen alle. Spiral tarjoaa tähän loistavat puitteet kutsumalla säännöllisesti ammattilaisvalmentajia ohjaamaan korkeammissa taitoluokissa tanssivia parejaan, niin ryhmätuntien, kuin yksityistuntienkin muodossa. Tässä vaiheessa parien harjoittelu on yleensä suunnitelmallista, omatoimista ja yksilöllisesti räätälöityä. Seura on halunnut panostaa parien kehitykseen ja luonut pareille mahdollisuuden viikoittaiseen ammattilaisvalmennukseen. Ammattilaisvalmentajien ryhmätunnit löydät täältä.

Hinnat

Spiralissa tanssiharrastus, sen kaikissa eri muodoissa, on pyritty pitämään edullisena, jotta mahdollisimman monella olisi tilaisuus tulla ja jäädä lajin pariin. Vuosittain kerättävällä jäsenmaksulla sekä kausikohtaisella harjoitusmaksulla katamme tilavien saliemme ylläpitokustannuksia, mahdollistamme seurassamme laadukkaan ammattilaisvalmennuksen, koulutamme omia ryhmävalmentajiamme entistä ammattitaitoisemmiksi ohjaajiksi, sekä teemme tarvittavia laitehankintoja äänentoiston ja oheisharjoitteluvälineiden nykyaikaistamiseksi. Kuluvan vuoden jäsen- ja harjoitusmaksut, muille kuin Spiralin jäsenille tarkoitetut maksut ja erilaiset salinkäyttömaksut löytyvät täältä.