Esittely

Tanssiseura Spiralissa voit harrastaa tanssia monessa muodossa. Vaalimme meille tärkeitä arvoja, joita ovat:

  • laadukkuus
  • yhteisöllisyys
  • luotettavuus
  • vastuuntuntoisuus
  • kasvatuksellisuus

Toimintaamme ohjaa avoimuus, yhteisöllisyys ja suvaitsevaisuus. Tämä kaikki on kirjattu toimintasuunnitelmaamme 2023. Toimintamme kautta seuramme haluaa edistää yhdenvertaista liikuntakulttuuria Tampereella ja koko Suomessa. Noudatamme kaikessa tekemisessämme Suomen Olympiakomitean Reilun Pelin eettisiä periaatteita, jossa jokaisella on mahdollisuus liikuntaan ja urheiluun. Reilun Pelin mukaisesti olemme vastuullisia kasvattajia, edistämme terveyttä, turvallisuutta ja hyvinvointia sekä olemme rehellisiä ja oikeudenmukaisia.

Visiomme on olla Tampereen paras tanssiseura, jossa tanssiharrastus on kaikkien saatavilla, aina pienistä lapsista seniori-ikään ehtineihin, yhdenvertaisesti. Meillä voit ottaa tanssin ensiaskeleet, harjoitella tanssilavoille sopivia perustansseja tai harrastaa kuntoilumielessä, omaksi iloksi. Myös kunnianhimoinen kilpatanssija saa meillä huippuvalmennusta ja tarvitsemansa tuen matkalla omiin tavoitteisiinsa. Jokainen harrastaja on seurassamme yhtä tärkeä.

Lisäksi Spiralissa on mahdollista harjoitella tilauksesta esim. omaa koreografiaa häätanssiin tai vaikka ”Linnan Juhliin”. Olipa tapahtumasi suuri tai pieni, apu löytyy meiltä. Osaavat ohjaajamme auttavat mielellään. Spiralin taitavia tanssijoita voi myös tilata esiintymään erilaisiin tilaisuuksiin, kuten häihin, syntymäpäiväjuhliin, messuille, mainosvideoihin jne. TYKY-päivät onnistuvat valoisissa ja tilavissa saleissamme isommallekin porukalle. Ota rohkeasti yhteyttä ja kerro ajatuksesi. Kartoitetaan yhdessä, kuinka voimme auttaa sinua!

Tanssiseura Spiral on turvallinen tila, jonne jokainen voi tulla omana itsenään vailla pelkoa syrjityksi tulemisesta tai epäasiallisesta kohtelusta. Seuralla on nollatoleranssi häirintää, kiusaamista ja syrjintää kohtaan.

Olemme Tähtiseura, ja meillä on sekä aikuisten että lasten ja nuorten liikunnan laatua kuvaavat Tähtiseuratunnukset. Tähtiseurassa olet aina parhaassa porukassa!