Esittely

Tanssiseura Spiralissa voit harrastaa tanssia monessa muodossa. Vaalimme meille tärkeitä arvoja, joita ovat:

  • laadukkuus
  • yhteisöllisyys
  • luotettavuus
  • vastuuntuntoisuus
  • kasvatuksellisuus

Toimintaamme ohjaa avoimuus, yhteisöllisyys ja suvaitsevaisuus. Tämä kaikki on kirjattu toimintasuunnitelmaamme 2022. Toimintamme kautta seuramme haluaa edistää yhdenvertaista liikuntakulttuuria Tampereella ja koko Suomessa.

Visiomme on tuoda tanssiharrastus kaikkien saataville, aina pienistä lapsista seniori-ikään ehtineille, yhdenvertaisesti. Meillä voit ottaa tanssin ensiaskeleet, harjoitella tanssilavoille sopivia perustansseja tai harrastaa kuntoilumielessä, omaksi iloksi. Myös kunnianhimoinen kilpatanssija saa meillä huippuvalmennusta ja tarvitsemansa tuen matkalla omiin tavoitteisiinsa. Jokainen harrastaja on seurassamme yhtä tärkeä.

Lisäksi Spiralissa on mahdollista harjoitella tilauksesta esim. omaa koreografiaa häätanssiin tai vaikka ”Linnan Juhliin”. Olipa tapahtumasi suuri tai pieni, apu löytyy meiltä. Osaavat ohjaajamme auttavat mielellään. Spiralin taitavia tanssijoita voi myös tilata esiintymään erilaisiin tilaisuuksiin, kuten häihin, syntymäpäiväjuhliin, messuille, mainosvideoihin jne. TYKY-päivät onnistuvat valoisissa ja tilavissa saleissamme isommallekin porukalle. Ota rohkeasti yhteyttä ja kerro ajatuksesi. Kartoitetaan yhdessä, kuinka voimme auttaa sinua!