Kevätkausi 2021

Uudet peruskurssit ja ryhmätunnit alkavat, mikäli koronatilanne sallii ja kaupungin linjaus salien sulkemisestä muuttuu.

Spiralin alkavia kursseja voi kokeilla ensimmäisen viikon maksutta, minkä jälkeen tanssijat liitetään seuran jäsenrekisteriin. Kun koronatilanne sallii, tule kokeilemaan! Aiempaa tanssitaitoa ei tarvita: jos pystyt kävelemään paikalle, poistut tanssien. 

Lisätietoa ryhmistä: www.tanssiseuraspiral.fi/ryhmat

KEVÄÄN KURSSIT

Tanssiva mies: uhka vai mahdollisuus, vai molempia? Videolla Miksi mies tanssii? (2:57 min) spiralalilaiset miehet kertovat, miltä tanssi tuntuu. Voit tulla peruskurssille yksin tai parin kanssa. Paras paikka parin löytämiseen on tanssiseura. Tervetuloa miehet ja pojat, naiset ja tytöt!

LATIN SOLO

Soololattaritunti on hauska ja hikinen tunti, jossa tanssitaan lattarirytmien tahtiin. Tansseina mm. samba, cha cha, jive, salsa, merengue ja muita lattarirytmejä. Tule nauttimaan lattarimusiikista, tällä tunnilla et tarvitse paria. Tunti koostuu alkulämmittelystä, tanssiosuudesta ja loppujäähdyttelystä. Mukaan tarvitset tanssitossut tai -kengät ja juomapullon. Valmentajana tanssija ja fysioterapeutti Kerttu Sakki. Kevätkaudella 2021 soololattarit tanssitaan sunnuntaisin klo 15–16.